Ervaringen en referenties

De samenwerking tussen Spirotech en NextLevelUp bestaat inmiddels al ruim 5 jaar. Spirotech is een internationale fabrikant van hoogwaardige oplossingen op het gebied van systeemwaterkwaliteit. Het zorgvuldig en professioneel kunnen verkopen van de soms complexe oplossingen vraagt ervaring en tijd. Laat dit nou net de twee zaken zijn waar Spirotech de hulp van Academy4Sales al jaren voor inschakeld. Deze duurzame relatie is gebouwd op wederzijds respect en vertrouwen en het aloude gezegde dat je nooit te oud bent om te leren.De afgelopen jaren is Spirotech enorm gegroeid en is het Nederlandse salesteam flink uitgebreid. Dit team laat zich kenmerken door een bak aan ervaring, energie en positiviteit. Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder de begeleiding van NexLevelUp Samen werken we aan mooie toekomst. Op naar de volgende 5 jaar!  

Rene van Luijn

Spirotech

'Al sinds 2012 werkt Smart Profile samen met NextLevelUp. Ze hebben al tientallen medewerkers voor ons geworven en we zijn heel tevreden over de trainingen en coaching die we all-in van hun afnemen. Partnership met een grote P!'

Tamar Biersma

Smart Profile

In 2018 ben ik met NextLevelUp in aanraking gekomen en het klikte meteen. Het contact, de professionele communicatie en natuurlijk de cursus zelf maken dit bedrijf een echte aanrader voor iedereen die meer te weten wilt komen over het vak sales. De combinatie van theorie en mensen uit de praktijk maakt het enorm leerzaam en bruikbaar!

Sigrid Koekkoek

2blueconomy

Sinds september 2020 ben ik in samenwerking met NextLevelUp aan de slag bij Smartprofile in rol van Inside Sales. Zij helpen mij in de start van mijn carrière de juiste ontwikkelingen door te maken tot een volwaardig professional. Academy4sales ondersteunt mij niet alleen in de sales en het werk wat ik verricht, maar zij ondersteunen mij ook om de juiste stappen te zetten in mijn loopbaan. Kortom een samenwerking waar je echt iets aan hebt.

Sven Colijn

Smart Profile

© NextLevelUp 2023