Wie zijn wij?

Mehmet Genc

Ondernemer, lecturer

De hunter! Deze huntingskills en salesvaardigheden kan Mehmet ook als geen ander overbrengen op anderen. ‘Ik wil leuke dingen doen, echt ergens voor gaan en winnen! In Academy4sales wordt dit voor mij allemaal verbonden. Het ondersteunen en ondernemen is precies wat ik wil doen. Mijn jarenlange ervaring in salesfuncties, mijn ervaringen als lecturer neem ik mee naar Academy4sales om impact te maken, veranderingen door te voeren en groei te bewerkstelligen. Voor de PP, onze klanten en daarmee ook voor mijzelf. Ik ben een gedreven Purposeful professional die het verschil wil maken'. 

06 41 43 62 81
Mehmet@nlup.nl

Rijnko van Diepen

Ondernemer, lecturer

De gevoelsmens! ‘Ik ben geïnspireerd door het begrijpen van mensen. Want als je mensen begrijpt kun je verbanden leggen, kun je afgestemd begeleiden en de juiste verbindingen realiseren’. De coaching en begeleiding van Rijnko is verhelderend en helpend. Rijnko is lid van het Lectoraat Sustainable Strategy and Innovation (SSI) van Avans Hogescholen.  Hij ontwikkelt hier een programma om organisaties in beweging te krijgen. Dat houding en gedrag moeten veranderen in de huidige transitie is duidelijk, hoe te veranderen en de cultuur binnen organisaties aan te passen is de uitdaging.  'In NextLevelUp kan ik dit direct aan onze klanten overbrengen'.

06 10 19 33 84
Rijnko@nlup.nl

Paul Bartels

Ondernemer, lecturer

De verbinder! Paul is ingestapt in NexLevelUp omdat hij gelooft in de kracht van communities. Elkaar verder helpen. Paul ziet de mogelijkheden. Op een geheel eigen wijze spiegelt Paul datgene wat helpend is om een volgende stap te kunnen maken. 
Als purposeful professional of voor een organisatie. Paul heeft qualificaties als Lead-trainer Quantum Academy, Business Developer, Lecturer, Inspirator, Trainer en Docent. 

Persoonlijk Motto: ‘People limit themselves and have a choice to make more use of their potential or to stay at their existing level. Either way is good, as long as they accept the consequences'

06 20 36 79 11
Paul@nlup.nl

© NextLevelUp 2023