Sales trainee

Ben je klaar voor een uitdagende functie in de Sales en in de IT branche? Dan is dit de functie voor jou. Je komt in een dynamisch bedrijf waar van je verwacht word dat je communicatie vaardig bent en open staat om meer te leren.

Wat ga je doen?

Je werkt nauw samen met de (Key-) accountmanagers, je neemt hierbij het operationele sales proces uit handen en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Samen werken jullie continue aan de optimale klanttevredenheid.
Voor de klanten ben je het aanspreekpunt m.b.t. het order-en bestelproces en door het inrichten en beheren van de custom made online shop, ervaart de klant nog meer gemak bij de invulling van zijn specifieke IT behoefte.
Het maken van offertes, het verwerken van orders, controle op levertijden, prijzen en de klant pro-actief informeren hoort bij deze ‘spin in het web’ rol.
Je behoudt graag het overzicht, maakt rapportages vanuit het salesdashboard en eventuele knelpunten los je samen met je collega’s op.
Door de groei die de afdeling en organisatie doormaakt ben je iemand die graag meedenkt en flexibel inzetbaar is op verschillende klantensets. Hierdoor kun je jezelf optimaal ontwikkelen en maakt dat je kunt doorgroeien binnen de organisatie.

Wie ben jij?

Je bent met je prettige persoonlijkheid, een echte teamspeler die goed kan samenwerken en zich thuis voelt in een commerciële omgeving.
Je werkt met een zeer aansprekende klantenportefeuille en met jouw klantgerichte aanpak ga je voor een lange termijn relatie met onze klanten.
Gestructureerd werken zit in je natuur en je laat je niet snel gek maken, je bent dan ook iemand waar je collega’s op kunnen vertrouwen.
En omdat je veelvuldig in contact staat met vendoren, klanten en je (internationale) collega’s zijn je sociale en communicatieve vaardigheden van hoog niveau, in het Nederlands en Engels, pre is als je de Duitse taal ook nog redelijk beheerst.
Tot slot heb je een HBO diploma in bezit, bij voorkeur in een commerciële en/of bedrijfskundige richting.

Sales Master Course

Tijdens je tijd bij Smart Profile nog meer leren? Misschien is de Sales Master Course dan iets voor jou! Hier word jij een jaar lang begeleid om jouw sales skills nog verder te verbeteren.

Bekijk hier de infographic!


Interesse?
Neem dan snel contact op met Mehmet, Paul of Rijnko.

Tel: 0641436281 / E-mail: info@academy4sales.nl

Eindhoven

Sales trainee

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) moeten ingevuld zijn om te kunnen verzenden.

Aanhef
Mevrouw
de Heer