Junior Product Manager

Ben jij een ambitieus en energiek persoon met aantoonbare ervaring in productmanagement?

Als Junior Product Manager heb jij in eerste instantie een ondersteunende rol in het Product Team. Je neemt deel aan de verschillende product ontwikkel- en innovatietrajecten. Je beantwoordt allerhande dagelijkse technische product of project specifieke vragen van o.a. Business Managers, Sales- en Customer Service collega’s. Je schakelt hiervoor met het Product Team en fungeert als spil tussen de commerciële wereld en de Product Development & Innovation afdeling.

Daarnaast richt je je op het verbeteren en behouden van een optimaal winstgevend product portfolio. Aan de hand van diepteanalyses op product en markt, toon je aan welke PMC’s succesvol zijn en waar er kansen liggen. Op basis van jouw analyses worden er beslissingen genomen t.a.v. het wensen en eisenpakket van productinnovaties of verbeteringen in bestaande producten.

Jouw profiel

Je bent een ambitieus en energiek persoon met aantoonbare ervaring in productmanagement, idealiter met ervaring in de HVAC markt. Je bent in staat om technische ondersteuning te bieden en aanbevelingen te doen voor productinnovaties of verbeteringen in bestaande producten.

Je hebt een positieve instelling en wordt gedreven door resultaten die je samen met het projectteam weet te behalen. Met jouw georganiseerde en gedisciplineerde houding ben je in staat om de gestelde taken tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die de samenwerking met collega’s en afdelingen actief opzoekt.

Je bent in staat om op alle niveaus te communiceren op een zelfverzekerde en betrouwbare manier. Daarnaast moet je beschikken over ervaring en inzicht op het gebied van marketing- en verkoopprocessen.

Je hebt bij voorkeur een technische achtergrond en je hebt enkele jaren gewerkt in een commerciële en/of marketing omgeving. Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding of je hebt dit niveau aantoonbaar verkregen door werkervaring.

Voor meer info kun je contact opnemen met Mehmet: 0641436281

Helmond

Junior Product Manager

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) moeten ingevuld zijn om te kunnen verzenden.

Aanhef
Mevrouw
de Heer