Ik ben een purposeful professional!

Connecting to Grow! 

NextLevelUp zoekt en ondersteunt de purposeful professional. Je kiest er bewust voor om geen concessies te doen aan jezelf. Je bent bereid om duidelijke keuzes te maken om de juiste mindset en skills te ontwikkelen. We helpen jou te groeien naar degene die jij wilt zijn in een commerciele omgeving.

NextLevelUp bouwt aan een community voor de purposeful professionals.

Het aanboren van jouw talenten in een veilige setting met begeleiders die aansluiten bij wat jou bezighoudt. Dat is de manier waarop wij graag werken. Je geeft niet alleen jouw carrière een directe boost, maar je werkt ook aan jouw persoonlijke ontwikkeling met een persoonlijk groeiplan. Je gaat opvallen in de massa. Organisaties kiezen voor een samenwerking met jou. Blijven investeren in jezelf, leren wat werkt en wat niet. Je wordt lid van een netwerk waar je een leven lang plezier van hebt. Dit alles vormt het fundament waarop je jouw loopbaan verder kunt uitbouwen. Jouw volledig potentieel leren leven is van onschatbare waarde. Wij helpen jou hierbij. Wij kennen ons netwerk en zijn goed in het leggen van de juiste verbindingen.

Hoe werkt het dan in de praktijk? 
Je hebt eerst met ons een intakegesprek. Je hebt een aansprekende CV gemaakt en bereidt jouw eigen salespitch voor. Als we met jou in zee gaan dan is het verdere traject voor jou kosteloos.
 

Stappen maken!
Je  volgt de de Sales Master Course bij ons.
Dit HBO+ programma kun je gratis volgen.  Het programma bestaat uit 12 modules en wordt afgesloten met een deelname certificaat. Onze Sales Master Course is afgestemd op jou! Het biedt verdieping en het houvast om snel stappen te maken. 

Als je al een commerciële baan hebt dan…
 
...Breng je alles wat je leert meteen in de praktijk bij jouw huidige bedrijf. Je wordt gedurende de gehele trainingsperiode intensief begeleid. Relevante coaching zorgt voor betere sales. Jij groeit én het bedrijf waar je werkt groeit mee! 
 
Als je juist op zoek bent naar een commerciële functie dan….
 
...Stelt NextLevelUp jou voor bij een door ons geselecteerd bedrijf. Bij een goede en relevante match start je daar in jouw nieuwe, salesfunctie. Persoonlijke coaching en het volgen van de 12 modules van de Sales Master Course zijn essentieel om je te ontwikkelen tot de purposeful professional.  

© NextLevelUp 2023