Caring companies

Connecting to Grow! 

Commerciële organisaties worden meer dan ooit uitgedaagd om wendbaar te zijn, risico’s anders te beoordelen en toch groei te realiseren. We zien steeds vaker dat er ook andere vraagstukken terecht komen bij de salesafdelingen. Dit is gericht op het toevoegen van waardes in relatie tot bijvoorbeeld de betekeniseconomie. Ons aanbod van is ondersteunend aan dit proces. De community van purposeful professionals werkt vanuit de nieuwe commerciele mindset. Rijnko van Diepen, een van de oprichters van NextLevelUp, is lid van het lectoraat Sustainable Strategy and Innovation en lecturer bij hogescholen. Hij doet hier onderzoek naar. De nieuwste inzichten worden gedeeld met onze klanten. 

Ons aanbod:

  1. Coaching en begeleiding
  2. Incompany training
  3. Consultancy
  4. Relevant matching
  5. Opzet en implementatie van een eigen Academy

1. Coaching en begeleiding
Coaching en begeleiding van de individuele salesprofessional zorgt voor groei!

2. Incompany trainingen
Teams verder ontwikkelen en individuen sterker en slagkrachtiger maken.

3. Consultancy
Advisering en ondersteunig van organisaties om de nieuwe commeriele mindset, gebaseerd op meervoudige waardecreatie, te integreren.

4. Relevant matching
De juiste match met een purposeful professional tijdelijk of in vast dienstverband.

5. Opzet eigen Academy
Onze kracht is organisaties en medewerkers helpen zichzelf verder te ontwikkelen.

In een veranderende wereld biedt NextLevelUp tactische en strategische ondersteuning op maat.  Vanuit de nieuwe commerciele mindset, met aandacht voor de aansluiting op de Social Development Goals.

© NextLevelUp 2023